Glazen vouwwand met harmonicadeuren

Alles over Solarlux vouwwanden

Harmonicadeuren

De glazen vouwwanden van Solarlux zorgen in een woning voor een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Doordat de hele wand voornamelijk uit glas bestaat, krijgt u een mooi uitzicht op uw tuin. Extra voordeel is dat de vouwwanden van Solarlux bij mooi weer ook daadwerkelijk open kunnen. Door de harmonicadeuren gaat er weinig ruimte verloren.

De vouwwanden van Solarlux voldoen aan alle nieuwste eisen op het gebied van energiezuinigheid en isolatie. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van Solarlux vouwwanden in onze showroom.

Vouwwanden op maat

Iedere vouwwand van Solarlux wordt op maat gemaakt. Zo heeft iedereen met een Solarlux vouwwand ook echt een vouwwand die volledig aansluit op de wensen van de bewoners. De vouwwanden zijn flexibel en kunnen op verschillende manieren geopend worden. Eén ding hebben ze gemeen: iedere glazen vouwwand van dit hoogwaardige merk is gemakkelijk te openen. De vouwwand opent licht en geruisloos. Wanneer de harmonicadeuren van de glazen vouwwand eenmaal geopend zijn heeft u een vrij uitzicht op uw tuin. Dit geeft een geweldig gevoel van vrijheid!

De voordelen van de harmonicadeuren in een glazen vouwwand

Wat de vouwwanden van Solarlux bijzonder maakt is dat ze volledig openen door het harmonicasysteem. De wanden kunnen over de gehele breedte worden geopend. Iedere vouwwand wordt op maat gemaakt. Nadat de glazen vouwwand geplaatst is kunt u de wand met het grootste gemak openen en sluiten. Zelfs wanneer de vouwwand volledig geopend is nemen de harmonicadeuren niet veel plaats in. Een vouwwand van bijvoorbeeld vijf meter kan als een harmonica worden samengevouwen. In geopende toestand zijn de deuren samen zo’n 50 centimeter.

Zo is de ruimte ook écht open wanneer de glazen vouwwand geopend is. De harmonicadeuren worden naar een zijkant geduwd, waar ze weinig plek innemen. Wat overblijft is een prachtig uitzicht op uw tuin.

Meer informatie over Solarlux vouwwanden van Serre Bouw Brabant

Meer weten over de glazen vouwwanden? Bij Serre Bouw Brabant helpen we u graag. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Als Solarlux Quality Partner kunnen wij u verder helpen.

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie