Solarlux SL35 vouwwand

Ongeïsoleerde vouwwand van aluminium

Toepassing van de ongeïsoleerde vouwwand

Creëer openheid in uw woonruimte met deze glazen vouwwand van Solarlux! De SL35 is gemaakt van aluminium en is ongeïsoleerd. Deze vouwwand kan zowel naar links als naar rechts geopend worden. Door de wanden open te vouwen ontstaat er een open ruimte. De vouwdeur zelf neemt namelijk nauwelijks ruimte in beslag!

De glazen vouwwand SL 35 van Solarlux is ongeïsoleerd. Dat zorgt ervoor dat deze vouwwand perfect toe te passen is als balkonbeglazing of als beglazing bij een terrasoverkapping.

Solarlux vouwwand SL35

Deze Solarlux vouwwand is een bovenhangend systeem. De constructie waar de vouwwand aan gemonteerd wordt moet dus voldoende draagkracht hebben. Bij Serre Bouw Brabant maken we de Solarlux vouwwand exact voor u op maat. Zo hebt u een vouwwand die perfect aansluit op wensen en eisen.

Dat deze vouwwand ongeïsoleerd is, wil niet zeggen dat er niet is gelet op de inbraakwering en isolatie. Indien gewenst kan deze vouwwand ook met isolatieglas worden geleverd. Om de glazen vouwwand helemaal op uw wensen aan te passen is de vouwwand verkrijgbaar in verschillende kleuren. Natuurlijk zijn er verschillende wit- en grijstinten verkrijgbaar.

Wist u dat de buitenzijde van het glas gemakkelijk van binnen kan worden schoongemaakt? Door het speciale reinigingsbeslag kan ieder element gedraaid en dus van binnenuit worden gereinigd.

Bediening

Net als iedere andere Solarlux vouwwand is de SL 35 zeer gemakkelijk in het gebruik. Maximaal bedieningscomfort staat bij Solarlux hoog in het vaandel. Er wordt dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze zorgen ervoor dat de vouwwand niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens geruisloos te bedienen is.

Over de SL 35 vouwwand van Solarlux

  • 35 mm dikte
  • Verzonden vloerrail voor obstakelvrij wonen: geen drempels!
  • Eventueel leverbaar met bijpassend raamsysteem (Het SL 45 raamsysteem)
  • Dubbel afgedicht ter bescherming zodat regen en wind geen kans krijgen als u binnen zit
  • Slijtvast
  • Goede veer- en groefverbindingen in de profielen en massieve hoekverbinders voor extra stabiliteit
  • Maximale vouwdeelgrootte van 900 x 2200 mm of 700 x 2500 mm
  • Vleugelgewicht tot 65 kilo

Meer weten over de SL35 vouwwand?

Serre Bouw Brabant is Solarlux Quality Partner. Dat wil zeggen dat we veel ervaring hebben met de producten van Solarlux. Meer weten over de vouwwanden? Neem dan contact met ons op!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie