Solarlux SL45

Glazen vouwwand van Solarlux

SL45

De glazen vouwwanden van Solarlux zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal. De ongeïsoleerde glazen SL45 is daar geen uitzondering op. De glazen vouwwand SL 45 kenmerkt zich door een bijzondere openingsmogelijkheid. Deze vouwwand heeft namelijk vouwdelen die naar binnen gaan, maar ook vouwdelen die naar buiten openen. Dit komt door de middenophanging. Ook kan er een draai-kiepdeel in de SL45 geïntegreerd worden.

Deze vouwwand is niet geïsoleerd, maar door twee afdichtingsniveaus wel volledig wind- en waterdicht. Andere voordelen van deze glazen vouwwand:

Toepassing van de SL 45

De SL 45 vouwwand van Solarlux is zeer geschikt voor binnentoepassingen. Van winkelcentra tot horeca en van kantoren tot huizen: deze vouwwand is vrijwel overal toe te passen. Bij Serre Bouw Brabant denken we graag met u mee over de mogelijkheden en plaatsen we het Solarlux product graag op de door u gewenste plek!

De SL 45 vouwwand van Solarlux kan ook gebruikt worden als balkonbeglazing en afsluiting van een terrasoverkapping.

Solarlux vouwwanden

De vouwwanden van Solarlux staan bekend om hun grote bedieningsgemak. Grote vouwwanden zijn gemakkelijk samen te vouwen. Een vouwwand van bijvoorbeeld vijf meter breed kan samengevouwen worden tot een vleugelpakket van vijftig centimeter. Door het ‘trekharmonica’ systeem bespaart u zo ontzettend veel ruimte en heeft u vrije toegang tot uw tuin.

Meer weten over de SL45 vouwwand?

Serre Bouw Brabant is Solarlux Quality Partner. Dat wil zeggen dat we veel ervaring hebben met de producten van Solarlux. Meer weten over de vouwwanden? Neem dan contact met ons op!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie