Solarlux SL66 vouwwand

Glazen vouwwand

SL66 vouwwand

Een geïsoleerde houten vouwwand met een prachtig design? Dat is de SL 66 van Solarlux. Deze houten vouwwand creëert een natuurlijk effect door het gebruik van natuurlijke materialen, maar ook door zeer royaal te openen. Solarlux combineert in de SL66 een natuurlijke uitstraling met de modernste techniek op het gebied van glazen vouwwanden. Serre Bouw Brabant is Solarlux Quality Partner. Wij weten dus als geen ander welke glazen vouwwand van dit merk bij uw woning past.

Iedere vouwwand van Solarlux wordt exact op maat gemaakt. Daarnaast heeft u keuze uit naar binnen of buiten draaiende elementen. Schuift u de vouwwand liever naar links of rechts? En welk materiaal kiest u voor het profiel: grenen, meranti, vuren of toch een andere houtsoort? De SL 66 van Solarlux biedt zoveel mogelijkheden, dat u altijd een vouwwand heeft die perfect op uw wensen aansluit.

Over de glazen vouwwand SL 66 van Solarlux

Deze glazen vouwwand is als bovenhangend of onderrollend systeem verkrijgbaar. Door het gebruik van RVS loopwerk is deze glazen vouwwand zeer eenvoudig te openen. Ieder glazen vouwdeel is voorzien van een houten profiel.

Geïsoleerde vouwwand

De SL 66 van Solarlux is een geïsoleerde vouwwand. Deze isolatie zorgt voor een aangename atmosfeer in de woning.

Exclusief design

Door de eerder genoemde ruime keuzemogelijkheden is bijna iedere SL66 uniek. Zo kunnen we voor ieder pand een geschikte glazen vouwwand creëren. Het hout dat voor deze vouwwand wordt gebruikt is bovendien duurzaam en voorzien van het FSC en PEFC keurmerk.

Bij een oneven aantal vleugels kan er een deel als loopdeur worden gebruikt. Deze kan worden vastgezet met een speciale deurstop. Bij het openen van de vouwwand gaat deze deur automatisch mee.

Kenmerken van de SL66

  • 66 mm bouwdiepte
  • HR isolatieglas Ug = 1,1 W/m2K met 2×4 mm glas
  • Verkrijgbaar in veel houtsoorten. Onder andere grenen, meranti, vuren
  • Verzonken vloerrail voor obstakelvrij wonen naar DIN 18025
  • Te combineren met SL 68 raamsysteem
  • Verdekt liggend hang- en sluitwerk
  • RVS loopwagens
  • Glasdiktes van 5 tot 28 mm mogelijk
  • Uw = 1,3 W/m2K naar DIN EN ISO 10077-1:2000 op basis van driedelige vouwwand

Meer weten over de SL66 vouwwand?

Serre Bouw Brabant is Solarlux Quality Partner. Dat wil zeggen dat we veel ervaring hebben met de producten van Solarlux. Meer weten over de vouwwanden? Neem dan contact met ons op!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie