Solarlux SL97 vouwwand

SL97 vouwwand

Deze glazen vouwwand van Solarlux is leverbaar als onderrollend op bovenhangend systeem. De SL 97 heeft verschillende openingsvarianten. Bijzonder aan de SL97 is de driedubbele omlopende dichting. Zo is het systeem niet vatbaar voor wind en regen. De aluminium dekschalen aan de buitenkant zorgen voor weersbestendigheid. Als Solarlux Quality Partner kunnen wij de SL97 bij u in huis plaatsen!

Serre Bouw Brabant en Solarlux

Serre Bouw Brabant is één van de Solarlux Quality Partners in Nederland. Wij leveren  daarom serres, veranda’s en vouwwanden van Solarlux. De vouwwanden van Solarlux staan bekend om hun fraaie uiterlijke en grote gebruiksgemak. Bij Serre Bouw Brabant kennen we de vouwwanden van Solarlux door en door. Ook zo’n mooie overgang van buiten naar binnen? Dan is de SL 97 misschien wel geschikt voor u!

De glazen vouwwanden van Solarlux

Solarlux is de bedenker van de vouwwand. Sinds de introductie van de glazen vouwwand zijn ze echter niet gestopt met het ontwikkelen van hun product. Solarlux is altijd op zoek naar perfectie door spraakmakend design te combineren met optimaal gebruiksgemak. De SL 97 is daar geen uitzondering op. De SL97 wordt gekenmerkt door zijn hoge isolatiewaarde.

De vouwwand met een zeer hoge isolatiewaarde

De SL97 vouwwand wordt gemaakt van hout (binnenzijde) en aluminium (buitenzijde). In het design is rekening gehouden met de isolatie, waardoor de uiteindelijke isolatiewaarde van deze vouwwand uitermate hoog is. De gelamineerde houtprofielen hebben 96 mm bouwdiepte en triple beglazing. Deze glazen vouwwand van Solarlux is daarmee geschikt voor een passiefbouwhuis. Het hout in deze vouwwand heeft uiteraard het FSC en PEPC keurmerk.

Kenmerken van de SL97

  • 96 mm dikte
  • Geïsoleerd hout/aluminium-profielsysteem
  • Gelamineerde houten vouwramen met pen-gat verbinding aan de binnenzijde en weersbestendige aluminium dekschalen aan de buitenzijde met daartussen een isolatiekern
  • De afdichting tegen wind en regen wordt gewaarborgd door driedubbele omlopende dichting
  • Optioneel: hout uit duurzame bosbouw

Meer weten over de SL97 vouwwand?

Serre Bouw Brabant is Solarlux Quality Partner. Dat wil zeggen dat we veel ervaring hebben met de producten van Solarlux. Meer weten over de vouwwanden? Neem dan contact met ons op!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie