Solarlux vouwwand met harmonicadeuren

Vouwwanden van Solarlux

De glazen vouwwanden van Solarlux zorgen in een woning voor een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Doordat de hele wand voornamelijk uit glas bestaat, krijgt u een mooi uitzicht op uw tuin. Extra voordeel is dat de vouwwanden van Solarlux bij mooi weer ook daadwerkelijk open kunnen. Door de harmonicadeuren gaat er weinig ruimte verloren.

De vouwwanden van Solarlux voldoen aan alle nieuwste eisen op het gebied van energiezuinigheid en isolatie. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van Solarlux vouwwanden in onze showroom.

Vouwwanden op maat

Iedere vouwwand van Solarlux wordt op maat gemaakt. Zo heeft iedereen met een Solarlux vouwwand ook echt een vouwwand die volledig aansluit op de wensen van de bewoners. De vouwwanden zijn flexibel en kunnen op verschillende manieren geopend worden. Eén ding hebben ze gemeen: iedere glazen vouwwand van dit hoogwaardige merk is gemakkelijk te openen. De vouwwand opent licht en geruisloos. Wanneer de harmonicadeuren van de glazen vouwwand eenmaal geopend zijn heeft u een vrij uitzicht op uw tuin. Dit geeft een geweldig gevoel van vrijheid!

De voordelen van de harmonicadeuren in een glazen vouwwand

Wat de vouwwanden van Solarlux bijzonder maakt is dat ze volledig openen door het harmonicasysteem. De wanden kunnen over de gehele breedte worden geopend. Iedere vouwwand wordt op maat gemaakt. Nadat de glazen vouwwand geplaatst is kunt u de wand met het grootste gemak openen en sluiten. Zelfs wanneer de vouwwand volledig geopend is nemen de harmonicadeuren niet veel plaats in. Een vouwwand van bijvoorbeeld vijf meter kan als een harmonica worden samengevouwen. In geopende toestand zijn de deuren samen zo’n 50 centimeter.

Zo is de ruimte ook écht open wanneer de glazen vouwwand geopend is. De harmonicadeuren worden naar een zijkant geduwd, waar ze weinig plek innemen. Wat overblijft is een prachtig uitzicht op uw tuin.

Schuif- en vouwwanden van Solarlux – Geplaatst door Serre Bouw Brabant

Bent u van plan een vouwwand te laten plaatsen? Dan is een Solarlux vouwwand een goede keuze. Dit in Duitslands gevestigde bedrijf is de uitvinder van de vouwwand. Sinds de uitvinding van dit product lopen zijn voorop in de ontwikkeling van het product. Het is dus niet voor niets dat Solarlux de nummer één is als het aankomt op het produceren van schuifwanden en vouwwanden.

Als u ervoor kiest om zo’n schuifwand of vouwwand van Solarlux te kopen, wilt u er natuurlijk ook zeker van zijn dat het goed geplaatst wordt. Kies daarom altijd voor een Solarlux Quality Partner. Voor een Solarlux Quality Partner in het zuiden van Nederland bent u bij Serre Bouw Brabant aan het goede adres.

Laat uw vouwwand plaatsen door een Solarlux Quality Partner

Solarlux vertelt over hun Quality Partners: “Solarlux staat voor topkwaliteit. Niet alleen op productniveau, maar ook met betrekking tot deskundig advies en service. Daarom werken wij intensief samen met een aantal geselecteerde partners. In de showrooms van onze partner kunt u terecht om diverse modellen van onze producten te bekijken. Zij kunnen een visualisatie maken van uw woonideeën, een calculatie van de kosten en nemen ook de hele montage voor hun rekening. Een totaalpakket, wel zo handig. Bij Solarlux en haar deskundige partners is de gehele planning en uitvoering in goede handen. Van digitaal tekenwerk tot fundering en de uiteindelijke realisatie van uw wensen. Of u nu in een villa, een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap woont, voor elk woontype en iedere wens denken wij graag met u mee voor de meest passende oplossing.”

In Nederland heeft Solarlux momenteel negen Quality Partners. In het zuiden van Nederland is Serre Bouw Brabant de enige Quality Partner. Woont u in de provincie Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Zeeland? Neem dan contact met ons op. Ook daarbuiten kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, maar wij verwijzen u ook graag door naar de andere Solarlux Quality Partners. Serre Bouw Brabant is gevestigd in Veghel. De acht andere Solarlux Quality Partners vindt u in:

  • Maassluis
  • Den Haag
  • Haarlemmermeer
  • Amstelveen
  • Barneveld
  • Baarn
  • Genemuiden

Bij Serre Bouw Brabant zijn we er trots op dat we Solarlux Quality Partner zijn. Met de mooie schuifwanden en vouwwanden kunnen we keer op keer mensen blij maken met hun woning. Door het plaatsen van een vouwwand ontstaat er een betere verbinding met de tuin en komt er meer licht binnen. Zo halen we de tuin een beetje naar binnen!

De vouwwanden van Solarlux

Solarlux heeft verschillende mogelijkheden. Zoveel zelfs, dat we ervan overtuigd zijn dat we altijd een geschikt systeem én geschikt materiaal te vinden.

Contact opnemen voor meer informatie

Meer weten over de glazen schuifwanden, vouwwanden of schuifpuien? Als Solarlux Quality Partner vertellen we u bij Serre Bouw Brabant graag meer over de producten van Solarlux. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie