Solarlux vouwwand in Noord Brabant of Limburg

Door Serrebouw Brabant

Solarlux vouwwand laten plaatsen in Noord-Brabant of Limburg?

Een vouwwand van Solarlux is de perfecte oplossing voor iedereen die naar een manier zoekt om veel licht binnen te krijgen. Vouwwanden vormen de verbinding tussen een woning en de bijbehorende tuin. Gunt u uzelf én uw huis een manier om binnen en buiten met elkaar te verbinden? Kies dan voor een Solarlux vouwwand.

Als Quality Partner is Serre Bouw Brabant één van de partners die volledig op de hoogte is van het productassortiment van Solarlux. Van idee tot realisatie: wij helpen u graag bij het plaatsen van een Solarlux vouwwand. Solarlux vertelt over hun Quality Partners:

"Bij Solarlux en haar deskundige partners is de gehele planning van uw aanbouw in vakwerkhanden. Van digitaal tekenwerk tot fundering en de uiteindelijke realisatie van uw wensen. Of u nu in een villa, een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kap woont, bij hen is de complete realisatie in vertrouwde handen. Van de eerste computeranimatie tot de finishing touch van onze gecertificeerde, vakkundige montage.”

Wat is een Solarlux vouwwand?

De innovatieve vouwdeuren van Solarlux zijn in staat om de scheiding tussen het binnen- en buitenleven op te heffen. Met een glazen vouwwand in uw woning heeft u namelijk eersterangs uitzicht op uw tuin. Zo brengt u de woonkamer en tuin dichter bij elkaar.

Een Solarlux vouwwand biedt, naast een fraai design, optimale bescherming en maximale transparantie. Een glazen vouwwand geeft u namelijk vrij uitzicht op uw tuin. Zo geniet u op een bewolkte dag toch van uw tuin…en dat terwijl u lekker binnen bent.

De mogelijkheden van Solarlux vouwwanden

Er is een perfecte glazen Solarlux vouwwand voor iedereen. Er zijn namelijk ontzettend veel openingsmogelijkheden met deze vouwwand. Wilt u dat uw vouwwand naar binnen of naar buiten opent? En moet de vouwwand naar link of naar rechts open vouwen?

Hoogwaardige vouwwanden van Solarlux

Verbind uw tuin en woning met elkaar met een glazen vouwwand. Serre Bouw Brabant plaatst hoogwaardige vouwwanden van Solarlux. Wat de Solarlux vouwwanden zo speciaal maakt is het bedieningsgemak. De glazen vouwwand is namelijk in een handomdraai te verkleinen tot een smal pakket van glazen deuren. Bij elkaar is dit ‘vleugelpakket’ slechts 50 centimeter breed. De glazen vouwwanden openen als een soort trekharmonica.

De glazen vouwdeuren van Solarlux kunnen natuurlijk ingezet worden als scheiding tussen het huis en de tuin, zodat uw woonkamer en terras in elkaar overlopen. Daarnaast worden de vouwdeuren ingezet als een ruimteverdeler in huis. Een vouwwand kan namelijk ook ingezet worden als scheiding tussen de keuken en woonkamer.

De voordelen van Solarlux vouwdeuren

De systemen van Solarlux zijn eindeloos getest. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een systeem krijgt dat gemakkelijk te bedienen is. In een handomdraai vouwen de deuren zich open. Zo schakelt u in een handomdraai tussen een gesloten glazen wand en een open ruimte waar de harmonicadeuren weinig ruimte in beslag nemen.

  • Optimaal geïsoleerd
  • Inbraakwerend
  • Geluidwerend
  • Wind- en waterdicht
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Milieuvriendelijk geproduceerd

Uw wens, onze zorg

Droomt u al tijden van een Solarlux vouwwand in uw woning? Bij Serre Bouw Brabant kunnen we u helpen! Als officiële Solarlux Quality Partner zijn we één van de dealers in Nederland.

In welke woning kan een glazen vouwwand geplaatst worden?

Van een moderne nieuwbouwwoning tot een landelijke boerderij: de glazen vouwwanden van Solarlux passen bij iedere woning. Omdat de vouwdeuren flexibel zijn grotendeels uit glas bestaan geven ze iedere woning een prachtige en luxe uitstraling.

Over Solarlux

Solarlux is gespecialiseerd in vouwwanden, serres, veranda’s en balkonbeglazing. Zij ontwikkelen deze producten dan ook niet alleen, maar produceren ze ook. De totaaloplossingen die ze bieden op het gebied van flexibele openingen, zoals de vouwwanden, zijn met name populair.

Serre Bouw Brabant is een Quality Partner van Solarlux. Het bedrijf werkt al jaren met gecertificeerde partners. In Nederland hebben ze een aantal bedrijven uitgekozen als partner. Alle Solarlux partners kunnen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Kiest u voor Solarlux, dan kiest u voor topkwaliteit.

Wat kost een Solarlux vouwwand?

Bij Serre Bouw Brabant is ieder product maakwerk. Ook voor de vouwwanden van Solarlux gaan we eerst graag met u in gesprek. Zo kunnen we een offerte op maat naar u sturen.

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie