Vouwwanden van Serre Bouw Brabant

Solarlux Quality Partner

Vouwwanden

Bent u op zoek naar een manier om de overgang van uw tuin naar uw woning mooier en kleiner te maken? Kies dan voor een vouwwand van Serre Bouw Brabant. De vouwwanden die wij plaatsen zijn van het gerenommeerde merk Solarlux. Deze vouwwanden kunnen volledig worden geopend, waardoor u een zeer open verbinding krijgt tussen uw tuin en uw woning. 

De Solarlux vouwwanden zijn te herkennen aan het eenvoudige te bedienen systeem en het ruime gebruik van glas. Hierdoor komt er extra veel licht uw woning binnen.

Aluminium vouwwanden van hoge kwaliteit

Bij Serre Bouw Brabant helpen we u graag bij het samenstellen van uw ideale vouwwand. De vouwwanden die we plaatsen zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is onderhoudsvrij en duurzaam.

Solarlux ontwikkelt en produceert de vouwwanden, maar onderwerpt ze ook aan uitvoerige tests. Hierdoor kunnen we u ervan verzekeren dat uw vouwwand van uitstekende kwaliteit is. Bovendien zijn de vouwwanden stuk voor stuk erg comfortabel in het gebruik.

Laat u overtuigen in onze showroom! Wij vertellen hier graag meer over de mogelijkheden.

De voordelen van een glazen vouwwand

De glazen vouwwanden van Solarlux, geplaatst door Serre Bouw Brabant, zijn dus van hoge kwaliteit en het glas zorgt ervoor dat er veel licht uw woning binnenkomt. Maar wat de vouwwanden van Solarlux pas écht bijzonder maakt zijn de vele mogelijkheden die ze bieden. Wilt u dat de glazen vouwwand naar binnen opent, of moet de wand juist naar buiten vouwen? Moet de glazen vouwwand naar links of naar rechts bewegen? Voor welke oplossing u ook kiest: met een glazen vouwwand van Solarlux vervaagt de overgang van buiten en binnen.

De prijs van een glazen Solarlux vouwwand

De prijs van een glazen vouwwand is voor iedereen anders. Hoe groot is de vouwwand? Voor welke opties kiest u? Bij Serre Bouw Brabant geven we u het liefst een prijs die aansluit op uw wensen en eisen. Wij maken daarom graag een offerte op maat voor uw vouwwand. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijs van een glazen vouwwand.

Meer informatie

Meer informatie over een glazen vouwwand van Solarlux ontvangen? Neem contact op met Solarlux Quality Partner Serre Bouw Brabant!

Solarlux informatie aanvragen

Stuur eventueel bestanden mee van uw huidige situatie