Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Vouwwanden: een meerwaarde voor uw woning 

Verschillende toepassingen voor een vouwwand 

Vouwwanden zijn dé oplossing voor uw ruimte! Heeft u bijvoorbeeld een opening in de muur en zoekt naar een mooie oplossing om hier zoveel mogelijk doorloopruimte te behouden? Of hebt u een horecazaak en wilt u uw terras door laten lopen tot aan de keuken? In al deze gevallen is een SOLARLUX® vouwwand de perfecte oplossing.

SOLARLUX  Quality Partner: 

Serre Bouw Brabant is door SOLARLUX ® Nederland gekozen als één van de zes quality partners in Nederland. Dat wil zeggen dat wij voor de regio Noord-Brabant, Limburg en een stuk van het gebied Gelderland het dealerschap hebben voor de vouwwanden en de exclusieve serres en terraskamers van SOLARLUX® .

SOLARLUX® 

Solarlux® is een Duitse firma waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Zoals zij zelf zeggen: vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. Een Solarlux vouwwand koopt u natuurlijk bij Serre Bouw Brabant, wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van diverse soorten vouwwanden en balkonbeglazing. Alle medewerkers van Serre Bouw Brabant zijn uitgebreid opgeleid en worden regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van SOLARLUX®. Zo bent u, als u kiest voor Serre Bouw Brabant, verzekerd van de juiste toepassing van de SOLARLUX® producten en kunt u maximaal genieten van uw vouwwand, serre of terraskamer. Neem voor meer informatie contact op neem gerust een kijkje op de site van SOLARLUX®.

vouwwanden

Mogelijkheden

Ook voor onze vouwwanden geldt dat diverse kleuren, afmetingen, samenstellingen en uitvoeringen mogelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een vouwwand te kiezen aan de buitenkant uitgevoerd in onderhoudsvrij aluminium en de binnenkant in hout. Ook zijn er mogelijkheden met volglazen wanden, dus geen kaders/kozijnen om het glas.

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Voor meer informatie met betrekking tot aluminium kozijnen kijk dan op onze kozijn website www.alumiant.nl.


Website:
www.solarlux.nl

 

 

Balkonbeglazing

Aluminium vouwwand Houten vouwwand
vouwwanden vouwwanden vouwwanden

Kijk ook eens op:
serre | veranda | lichtstraten | vouwwanden | windschermen  en meer…..

Back to Top