Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Vouwwanden: een meerwaarde voor uw woning 

Verschillende toepassingen voor een vouwwand 

Vouwwanden zijn dé oplossing voor uw ruimte! Heeft u bijvoorbeeld een opening in de muur en zoekt naar een mooie oplossing om hier zoveel mogelijk doorloopruimte te behouden? Of hebt u een horecazaak en wilt u uw terras door laten lopen tot aan de keuken? In al deze gevallen is een SOLARLUX® vouwwand de perfecte oplossing.

Solarlux Quality Partner

Serre Bouw Brabant is door SOLARLUX ® Nederland gekozen als één van de zes quality partners in Nederland. Dat wil zeggen dat wij voor de regio Noord-Brabant, Limburg en een stuk van het gebied Gelderland het dealerschap hebben voor de vouwwanden en de exclusieve serres en terraskamers van SOLARLUX®.

Lees meer

Over Solarlux

Solarlux® is een Duitse firma waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Zoals zij zelf zeggen: vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. Een Solarlux vouwwand koopt u natuurlijk bij Serre Bouw Brabant, wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van diverse soorten vouwwanden en balkonbeglazing.

Lees meer

Solarlux vouwwanden

Alle medewerkers van Serre Bouw Brabant zijn uitgebreid opgeleid en worden regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van SOLARLUX®. Zo bent u, als u kiest voor Serre Bouw Brabant, verzekerd van de juiste toepassing van de SOLARLUX® producten. 

Lees meer

 

Bekijk onze glazen vouwwanden

Solarlux Combiline

Wat de Combiline vouwwand van Solarlux uniek maakt zijn de aluminium dekschalen aan de buitenkant. Deze zorgen voor een onderhoudsarme pui. Aan de binnenkant bestaat de glazen vouwwand echter uit hout. Het houten profiel zorgt ervoor dat u binnen kunt genieten van een warme uitstraling.

Lees meer

Solarlux Woodline

Met een houten vouwwand laat u hout terugkomen in uw interieur en exterieur. De Woodline vouwwand heeft een minimalistisch design. Wanneer u binnen zit met de vouwwand gesloten heeft u prachtig uitzicht op uw tuin. Met het smalle profiel van hout heeft het geheel een moderne en verfijnde uitstraling.

Lees meer

Solarlux Ecoline/Highline

De Ecoline en Highline vouwwanden worden gemaakt van aluminium. Door deze materiaalkeuze zijn er verschillende mogelijkheden in design en kleur. Met de Ecoline en Highline kunt u uw Solarlux vouwwand naar wens samenstellen. Ontdek hier meer over deze vouwwand!

Lees meer

 

Serre Bouw Brabant als SOLARLUX  Quality Partner 

Serre Bouw Brabant is door SOLARLUX ® Nederland gekozen als één van de zes quality partners in Nederland. Dat wil zeggen dat wij voor de regio Noord-Brabant, Limburg en een stuk van het gebied Gelderland het dealerschap hebben voor de vouwwanden en de exclusieve serres en terraskamers van SOLARLUX® .

Over Solarlux

Solarlux® is een Duitse firma waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Zoals zij zelf zeggen: vaak gekopieerd, nooit geëvenaard. Een Solarlux vouwwand koopt u natuurlijk bij Serre Bouw Brabant, wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van diverse soorten vouwwanden en balkonbeglazing.

Serre Bouw Brabant en Solarlux

Alle medewerkers van Serre Bouw Brabant zijn uitgebreid opgeleid en worden regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van SOLARLUX®. Zo bent u, als u kiest voor Serre Bouw Brabant, verzekerd van de juiste toepassing van de SOLARLUX® producten en kunt u maximaal genieten van uw vouwwand, serre of terraskamer.

Neem voor meer informatie contact op neem gerust een kijkje op de site van SOLARLUX®.

solarlux vouwwand glas

SOLARLUX® 

Mogelijkheden

Ook voor onze vouwwanden geldt dat diverse kleuren, afmetingen, samenstellingen en uitvoeringen mogelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een vouwwand te kiezen aan de buitenkant uitgevoerd in onderhoudsvrij aluminium en de binnenkant in hout. Ook zijn er mogelijkheden met volglazen wanden, dus geen kaders/kozijnen om het glas.

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Voor meer informatie met betrekking tot aluminium kozijnen kijk dan op onze kozijn website www.alumiant.nl.

solarlux vouwwand laten plaatsen

 

Glazen vouwwand in Solarlux serre

“Serre Bouw Brabant heeft een mooie Solarlux serre geplaatst. Deze is compleet voorzien van vouwwanden, horren, zonwering en verlichting. Tevens hebben we in de bestaande achtergevel een mooie SL60e geplaatst. De klant kan hem mooi voor de zomer inrichten en gaan gebruiken.”

 
 

Hoe werkt een Solarlux vouwwand?

 

Back to Top