Bel ons: 0413-293938 - Mail [email protected]

Solarlux glazen vouwwand

Vouwwanden zijn dé manier om de natuur in huis te halen. De Solarlux vouwwanden verbinden binnen met buiten. Verklein ook de overgang van uw woning door het toevoegen van een glazen vouwwand!

Wilt u meer genieten van uw tuin? Zorg er dan voor dat de overgang tussen uw tuin en woning wordt verkleind met behulp van een vouwwand. Een vouwwand kan als verbinding tussen deze twee ruimtes dienen.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen
Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze modellen. Dan kunt u, door middel van ons speciale contactformulier, de juiste informatie aanvragen. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.
Ontvang het gratis magazine

De vouwwanden van Solarlux

De vouwwanden van Solarlux kunnen over de gehele breedte geopend worden. Hierdoor kunnen ze gehele woonruimte optisch vergroten. De vouwwanden van Solarlux worden op maat gemaakt en kunnen in een handomdraai geopend worden. Sterker nog: de Solarlux vouwwanden staan bekend om hun soepele en geruisloze systeem!

“Geniet van het uitzicht met een Solarlux vouwwand”

Zelfs wanneer de Solarlux vouwwand gesloten is geeft de volglazen wand u een gevoel van absolute vrijheid. De wand zorgt immers voor veel meer daglicht en een groots uitzicht.

Solarlux glazen vouwwanden

Serre Bouw Brabant heeft glazen vouwwanden, balkonbeglazing, veranda’s, serres en terraskamers van Solarlux.

glazen vouwwanden van solarlux

Met een Solarlux vouwwand heeft u altijd prachtig uitzicht op uw tuin. Zo geniet u meer van buiten!

.

Showroom bezoeken en informatie aanvragen

Solarlux_vouwwand

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar om u direct te kunnen informeren en adviseren over de mogelijkheden, modellen en prijzen.
Maak direct een afspraak

Informatie aanvragen

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie, of bent u benieuwd naar onze modellen? Neem dan door middel van ons speciale contactformulier contact op. De juiste informatie vraagt u zo gemakkelijk aan. Uiteraard staan we u ook graag telefonisch te woord.
Ontvang het gratis magazine

SOLARLUX® kwaliteit en eersteklas service van Serre Bouw Brabant

De hoogste kwaliteit in combinatie met eersteklas service en een vakkundige montage, dat zijn de criteria die een succesvolle onderneming kenmerken. Het Quality Partner-programma van fabrikant Solarlux, marktleider van glazen vouwwanden en aanbouwen, brengt deze vereisten bijzonder sterk tot uiting. 

Om over de gehele branche een gelijkblijvend hoge kwaliteit voor Solarlux-producten te waarborgen, worden alle Quality Partners bijzonder intensief geschoold. Daarom verkrijgen zij na het succesvol afsluiten van de training dan ook het keurmerk ‘gecertificeerd Solarlux Quality Partner’.

solarlux glazen vouwwand
Contact

Meer over Solarlux bij Serre Bouw Brabant

ReynaersBeneversSolarluxWeinorRenson

Back to Top