Aluminium kozijnen

Waarom aluminium kozijnen

Kozijnen van aluminium

Onderhoudsarm en verkrijgbaar in alle Ral kleuren

Aluminium kozijnen hebben als grootste voordeel dat ze niet geschilderd hoeven te worden. Dit maakt deze kozijnen erg onderhoudsvriendelijk. Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Door die sterkte kan je in verhouding tot kunststof en hout vrij slank werken.

Bekijk onze aluminium producten:

Kozijnen in alle kleuren van de regenboog

Zoals voor het volledige assortiment van Serre Bouw Brabant geldt, leveren wij onze kozijnen in ruim 200 verschillende RAL-kleuren. De binnen- en buitenzijde kunnen ieder hun eigen kleur hebben (Bi-Color). De meeste kleuren zijn ook leverbaar in een matte uitvoering of in een structuurlak.

Verschillende type aluminium profielen bepalen het uiterlijk van het kozijn en dus van de woning

Er zijn verschillende profieltypen mogelijk. Zo is er niet alleen het vlakke profiel, maar ook het renovatieprofiel en het staal-renovatieprofiel. Het uiterlijk van het renovatieprofiel vertoont veel overeenkomsten met houten kozijnen, terwijl het staal-renovatieprofiel veel op een stalen kozijn lijkt. Een vlak profiel heeft echter een meer modern en strak karakter.

Serre Bouw Brabant is er voor nieuwbouw en renovatie projecten zowel particulier als zakelijk

Met een eventuele bouwtekening van uw nieuwbouw of bestaande pand kunnen wij vrijblijvend een offerte uitbrengen. Uiteraard is een gesprek bij u op locatie ook mogelijk. Wij leveren maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en verbouw, waarbij u kunt denken aan de volgende producten:

  • Ramen en deuren – Draaikiepramen
  • Schuifpuien – Vouwwanden
  • Balkonbeglazing – Vliesgevels

Brandwerende kozijnen 30 en 60 min

  • 30 minuten WBDBO brandwerende kozijnen
  • 60 minuten WBDBO brandwerende kozijnen

De beglazing van uw aluminium kozijn

Tegenwoordig worden bijna alle kozijnen geleverd met HR++ argongas gevuld glas. Dit heeft een isolatiewaarde van 1.1 K/wrd met een spouwbreedte van 15 mm. Dit draagt bij aan het leefcomfort van de woning of het pand. Ook het toepassen van zonwerende beglazing is een goede keus. Op die manier houdt u namelijk tot 60% stralingswarmte buiten, terwijl u toch maximaal licht in de achterliggende ruimte behoudt.

Bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u de verschillende mogelijkheden tonen. Op basis van de door u meegebrachte bouwtekening, maten en/of foto’s van de bestaande situatie kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we een prijsopgaaf maken. In een tweede gesprek bij u thuis bekijken we de situatie. Zowel het maken van een prijsopgaaf als het bezoek aan huis zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Een prijsindicatie vooraf is niet mogelijk door de vele mogelijkheden. Denk daarbij aan de keuze van materiaal en de toe te passen constructies. 

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Wilt u eerst meer inspiratie op doen? Bekijk het fotoalbum.

Voor meer informatie met betrekking tot aluminium kozijnen kijk dan op onze kozijn website www.alumiant.nl.